perjantai 4. tammikuuta 2013

Terveystiedon koe iPadillä

Toteutin terveystiedon kokeen iPadillä koska kurssilaisilla oli laitteet käytössä kaikilla tunneilla. Ryhmä oli pieni (6 opiskelijaa, kaksoistutkinnon suorittajia) ja se antoi rohkeutta kokeen toteuttamiseen.

Opiskelijat kirjoittivat koevastauksensa pagesilla ja tallensivat omaan opettajan kanssa jaettuun dropboxkansioon pdf muodossa. Koska koulumme iPadeille ei voi asentaa omaa sähköpostia, turvauduin siksi dropboxiin. Tulevaisuudessa olisi kuitenkin hyvä poistaa sähköpostiasennuksen kielto, vaikka iPadit jokaisen tunnin jälkeen kerätäänkin pois. Lisäksi netti oli avoin kokeen aikana ja kysyin opiskelijoilta suostumuksen tällaisen kokeen suorittamiseen.

Palautetta opiskelijoilta alkuperäisessä muodossaan: Tämä tapa tehdä koe oli mielestäni hyvä ja itselleni ainakaan ei tuottanut vaikeuksia tehdä tätä koetta, vaikka kirjoittaminen onkin vähän erilaista ja en ole tottunut tällaiseen, mutta suosittelisin tällaista tapaa tulevaisuudessakin.

Kokeen tekeminen iPadilla oli melko mukava kokemus, toivottavasti jatkossakin tämä onnistuisi.

Helppo, ok!

Paljon helpompi koe kuin luulin aluksi.Terkka on ollut oikein mukavaa, mutta esedu työt ovat ikävästi jättäneet tunteja väliin. Koe ipadeillä oli oikein hyvä, olisipa kaikki kokeet samanlaisia. En oikein tiedä miten koe meni en ehtinyt hirveästi lukemaan siihen. Kiitos!:)

Opettajan palaute:Opiskelijoille varsin motivoiva kokemus! Opettaja sai rohkeutta ja intoa tehdä kokeet tulevaisuudessakin tietokoneita/ ipadejä käyttäen. Hyvä kokemus ja pedagogiikkaan tulee kiinnittää erityistä huomiota!

Pirjo Ruotsalainen

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti