torstai 8. marraskuuta 2012

iPadein käyttö yhteiskuntaopin kurssilla

Pieksämäen lukiossa käytettiin pääasiassa IPADeja yhteiskuntaopin kahden ryhmän kurssilla. Opiskelijat saivat itse valita, käyttävätkö IPADeja vai pc- koneita . Kaksi oppilasta kummastakin valitsi pc:n , muuta iPadit!

Palaute opiskelijoilta, jotka olivat pelkästään lukion opiskelijoita ( toisessa ryhmässä 7 kaksoistutkinnon suorittajaa )!Ryhmät olivat ihanteellisen pieniä, joten opettajalla oli entistä enemmän aikaa yksilölliseen ohjaamiseen! Kurssien loppupuolella luokkaani asennettiin Apple - tv , joten sitä ei voitu käyttää kuin vähän aikaa!

. Kurssi oli hyvä, aiheet mielenkiintoisia, IPADEILLA työskentely oli mukavaa vaihtelua muihin aineisiin verrattuna
. Ensimmäinen kurssi, minkä tein pelkästään IPADEILLA ja tykkäsin, onnistuin hyvin ja opin käyttämään laitetta paremmin ( oma laite! ). Monipuolinen ja mielenkiintoinen kurssi!
. Todella monipuolinen kurssi, joka toteutettiin IPADEILLA !
. Kurssi oli pääasiassa yläkoulun asioiden kertausta ja tuttua asiaa! En liiemmin pitänyt IPADien käytöstä, koska niillä kirjoittaminen on turhauttavaa ( kirjoitusohjelma!!! )!
. Kurssilla käytössä olleet IPADit ovat hyvää vaihtelua tavalliseen tuntiopiskeluun, helppo ja nopea tapa etsiä tietoa ( nettiyhteydet eivät aina toimineet! ) sekä opin dropboxiin lähettämisen ja ryhmätöiden ja esteiden lähettämisen suoraan opettajalle! Monipuolisella työskentelyllä oppii parhaiten!
. IPADEILLA mukava tehdä hommia, mutta pc: kuin kelpaisi! Hyvä kun oli pari/ ryhmätöitä!
.kurssi oli kaikkiaan hyvä , sillä sai omaan tahtiin tehdä tehtävät ja esseet sai kirjoittaa tabletilla!
.ipadeilla kirjoitetut esseet ovat olleet helpompia ja nopeampia kirjoittaa kuin käsin kirjoittaminen, tekstit on ollut helppo korjata! Ihan mukava kurssi, hommia on riittänyt!

Kurssin opettaja: Seija Hietakangas ( joka jää eläkkeelle vajaan vuoden kuluessa!! )
Lähetetty iPadista
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti